У аннексированном Криму місцеві жителі обурились платного входу на пляж, перед яким окупанти встановили шлагбаум і огородили парканом пляж. З кожного, хто хоче зайти на територію пляжу, вимагають гроші за вхід. Місцеві жителі звикли що доступ до пляжу завжди був вільний і поява шлагбаума здивувала відвідувачів пляжу.

Про це розповів блогер "Кримський бандерівець" у своєму акаунті Twitter, зазначивши, що "мзду" збирають в Севастополі.

" З 29 липня проїзд до моря в парку Перемоги коштує 200 рублів. Жителі в соцмережах намагаються з'ясувати, чи законно окупанти встановили шлагбаум з будкою, щоб дерти з них Гроші. Радійте, що не обгородили парк колючою сіткою зі спіраллю Бруно, як це зробили на Яшмовий пляж", - написав він.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція
Показати ще

До цього на територіїї пляжу "Яшмовий" окупанти загородили пляж і навіть цілий ділянку моря. Зайти на нього неможливо по воді. Місцеві жителі відзначили що загородження не просто з колючого дроту, а з противопехотного загородження, так званого "спіраль Бруно".

Нагадаємо, Росія раптом захотіла відновити авіасполучення з Україною і збирається провести повноформатні переговори.


Як повідомляв раніше Знай.uа, 18% і це не межа: в Україні різко виросла зарплата, побитий рекорд.


Також Знай.uа писав про те, що Києві авто затягує в ями після руйнівного зливи.