У Бельгійському селищі Мейзен живе 97-річна Робертина, яка своїм довголіттям зобов'язана пива. Жінка випиває від 12 до 20 склянок пива в день в місцевому барі, а її рекорд - 22 гуртки.

Жінка стверджує, що цей алкогольний напій замінює їй ліки – за останні чотири роки вона хворіла тільки два рази.

Робертина

97-річна Робертина (Robertine) майже кожен день заглядає в місцевий бар, пропускаючи тільки середовища, коли у заклади вихідний. Як правило, вона випиває від 12 до 20 склянок пива. Її рекорд - 22 склянки.

Жінка стала завсідником бару 18 років тому і впевнена, що щоденна доза пива замінює їй ліки. За останні чотири роки вона хворіла тільки два рази.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лікарі середньовічної Європи широко застосовували цей напій для лікування різних хвороб. Прописували його при виснаженні, захворюваннях нирок і сечового міхура, при бронхіальній астмі і безсонні, при проблемах зі шкірою.

Пивоваріння
Пивоваріння

Під час епідемії холери пиво було основним профілактичним засобом. І, як не дивно, його антіхолерние властивості пізніше були підтверджені наукою. В експериментах Роберта Коха – німецького мікробіолога, який відкрив збудник туберкульозу, – холерні вібріони насправді гинули при обробці пивом.

Нагадаємо, ціни на алкоголь і сигарети злетять до небес: скільки доведеться викласти тим, хто не може позбутися згубних звичок.

Як повідомляв раніше Знай.uа, окупанти у Криму труять дітей піском з радіоактивного могильника: "Подивіться на цю катастрофу".

Також Знай.uа писав про те, що популярні українські курорти кошмарить страшна інфекція: сотні заражених, під загрозою діти.