У Міноборони зазначили, що раціон військовослужбовців збільшиться з 32 до 396 позицій

У Міністерстві оборони України бажають відмовитися від фірм-аутсорсерів і своїми силами шукати кухарів для забезпечення харчуванням військовослужбовців Збройних Сил України. Про це повідомляє прес - служба Головного управління розвитку і супроводу матеріального забезпечення ЗСУ в Facebook.

Переваги нової системи харчування в ЗСУ

Про переваги #НоваСистемаХарчування у Збройних Силах України. - Раціон військовослужбовців збільшено з 32 до 396 позицій. - Електронний каталог дозволяє самостійно формувати меню. - Додано свіжі фрукти, овочі, каву, соки, кисломолочні продукти та кондитерські вироби. - На 40% збільшена норма м’яса. - ЗСУ відмовляється від фірм-аутсорсерів та самостійно найматиме кухарів. Упродовж 2017-2019 років відбувається впровадження системи продовольчого забезпечення із застосуванням Каталогу продуктів харчування у Збройних Силах України. Так у 2017 році на нову систему харчування із застосуванням переведено 21 військову частину ЗС України, у 2018 – 52 в/ч, цього року мали перейти ще 285 в/ч. Удосконалення системи харчування військовослужбовців досягається шляхом впровадження різноманітних раціонів, використання широкого асортименту, гнучкого механізму замовлення продуктів харчування, що свою чергою урізноманітнює та покращує його якість, розроблення продуктового пайку, призначеного для харчування особового складу в ході бойових дій, коли неможливо приготувати гарячу їжу. Відповідно до переліку продуктів командир підрозділу за бажанням підлеглих може урізноманітнювати раціони, виходячи з визначеної добової вартості харчування на одну особу та необхідної кількості калорій залежно від умов виконання завдань військовою частиною. Під час запровадження нової системи продовольчого забезпечення за основу взяли досвід організації харчування миротворчих контингентів, зокрема армій країн НАТО, які використовують різноманітні групи продуктів для формування раціону харчування та, відповідно, відновлення енерговитрат військовослужбовців. #НоваАрмія #РеформиЗСУ

Geplaatst door Головне управління розвитку та супроводження матеріального забезпечення ЗСУ op Woensdag 31 juli 2019

"Про головні плюси нової системи харчування в ЗСУ: раціон військовослужбовців буде збільшено з 32 до 396 позицій раціонів, електронний каталог дозволяє самостійно сформувати меню, додані свіжі фрукти, овочі, кава, соки, кисломолочні продукти і кондитерські вироби. На 40% збільшено норму м'яса. ВСУ відмовляється від фірм-аутсорсерів і буде самостійно наймати кухарів", - зазначили в повідомленні.

У Міністерстві оборони нагадали, що з часу 2017-2019 років відбувається введення системи продовольчого забезпечення військ із застосуванням каталогу продуктів харчування у Збройних Силах України.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"У відповідності з широким вибором продуктів командир підрозділу за бажанням підлеглих може урізноманітнити їх раціони, виходячи з певної добової вартості харчування на кожну людину і підрахунку необхідної кількості калорій в залежності від умов виконання завдань військовою частиною", - уточнюється в прес-службі.

За основу нової системи продовольчого забезпечення взяли досвід організації харчування миротворчих контингентів, зокрема армій країн НАТО.

Нагадаємо, Кличко показав великий палець Ляшко.


Як повідомляв раніше Знай.uа, під Києвом пропав 10-річний хлопчик.


Також Знай.uа писав про те, що Ольга Фреймут опублікувала нове фото, і шанувальники помітили, як вона схудла.