Протягом тижня в Україні спаде спека, грозові дощі пройдуть по всій території.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

П'ятниця, 2 серпня

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Дощі продовжать кошмарити західні регіони країни, вдень стовпчик термометра покаже до +23…25 градусів, вночі опуститься до +12…14. У північних і центральних областях також пройде дрібний дощ, температура складе +24…27 градусів вдень, і вночі до +12…14. Східні області без опадів, температура вдень +23…25 градусів, вночі +11…13. І на півдні України сонячно до +27…29 градусів вдень, вночі стовпчик покаже +15…17.

В столиці очікується дрібний дощ, температура вдень до +22…24, вночі до +12…14.

Субота, 3 серпня

3 серпня на півдні помірні короткочасні дощі, місцями грози; на решті території без істотних опадів.

Температура вночі 9-14°, вдень 18-23°, у західних і центральних областях до 26°; у південній частині та на Закарпатті вночі 12-17°, на узбережжі морів до 20°, вдень 24-29° зі знаком «плюс».

Неділя, 4 серпня

За прогнозами синоптиків, у південній частині, східних та більшості центральних областей будуть грозові дощі, місцями значні, у північних та західних областях вночі без опадів, вдень невеликі короткочасні дощі. Разом з тим 5 серпня в Україні без опадів, лише вночі у Приазов'ї, вдень на заході та півночі країни місцями невеликий короткочасний дощ.

Температура вночі становитиме 9-15°, вдень 19-24°, на півдні до 27° тепла.

Як повідомляв Знай.ua, Одесу затопило, і море тут ні при чому.

Також портал Знай.uа писав, що в Одесі на пляжі в мікрорайоні Лузанівка відпочиваючі спостерігали смерч.