Стало відомо, яким буде курс іноземних валют за даними Національного банку України в суботу, 3 серпня. Порівняно з показниками у п'ятницю, 2 серпня, гривня відчутно ослабла в своїх позиціях, її показник – 25,53 за долар. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Курс валют НБУ на 3 серпня

Долар
Долар

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 2553.7711 гривень;

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Таким чином, долар став дешевше на 19 копійок.

долар
долар

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як повідомляв портал Знай.uа, висока ймовірність, що до кінця 2019 року валюта США все ж може подорожчати до 30 грн за долар, євро в цьому випадку буде коштувати 33 грн.

Також портал Знай.ua писав, що Україна може утримати макрофінансову стабільність без чергового траншу Міжнародного валютного фонду.