На території більшості областей України синоптики прогнозують ускладнення погодних умов. Про це повідомили у прес-службі ДСНС з посиланням на Укргідрометцентр.

Зокрема, сьогодні вдень у більшості західних, центральних та південних областей очікуються грози. А в Карпатах, в Одеській і Миколаївській областях місцями прогнозують значний дощ, град і шквали зі швидкістю 15-20 м/с.

Крім того, через ускладнення погоди рятувальники оголосили I рівень небезпеки.

Нагадаємо, що у Київській області очікується прохолодна і хмарна погода без істотних опадів, інформує Гідрометцентр України.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

За прогнозами синоптиків температура повітря вдень складе 21-23 градуси тепла, вночі стовпчик термометра опуститься до позначки 12-14 градусів вище нуля. Вітер — північно-західний, 3-8 метрів за секунду.

Нагадуємо, що дощі і грози сьогодні очікуються в південних, центральних та західних областях. На решті території України синоптики прогнозують хмарну прохолодну і, але суху погоду.

Раніше портал “Знай.ua” інформував про те, що сьогодні офіційний курс гривні знизився і становить 25,53 гривні за долар.