Камери спостереження у Києві зафіксували момент аварії, в якій загинув діджей Gabber, Олександр Лісогор.

Відповідні кадри опубліковані на Facebook сторінці "Київ Оперативний".

На запису видно, що автомобіль, який врізався в мотоцикл діджея, довгий час не гальмував, а продовжував тягнути мотоцикліста по дорозі і, зрештою, переїхав його.

Деякі користувачі, після перегляду відео, навіть зробили висновок про те, що водій авто нібито намагався спеціально вбити Лісогора.

ДТП
ДТП

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Умисне вбивство. Загальмував тоді, коли переконався, що переїхав, а петляв, щоб позбавиться від мотоцикла", – пишуть в коментарях.

Проте інші коментатори відзначають, що швидше за все водій не зміг загальмувати відразу через те, що наїхав на мотоцикл.

"Водій винен із самого спочатку, але зупинитися він не зміг відразу так як на передній осі не спрацювали гальма, після того як передок підкинуло (особливості ABS цієї моделі). Судячи з серпанку із задніх коліс стає видно, що застопорилися тільки вони, після чого машину треба було ловити, щоб не розвернуло серед потоку", – зазначає один з користувачів.

Відео – 18+.

Нагадаємо, У Києві сталася страшна аварія, в якій загинув відомий український діджей Олександр Лісогор (DMC Gabber).

Як повідомляв портал Знай.uа, авто відомої волонтерки розбилося в ДТП: водій втік, залишивши пасажирів під уламками.

Також Знай.uа писав, під Тернополем водій позашляховика поховав бригаду Укренерго, діти залишилися без батька.