П'яний водій, не впоравшись з керуванням транспортного засобу через порушення правил ПДР, почав тікати в напрямку вулиці Братковського. За ним кинулися та пасажирки які на момент ДТП перебували в авто. На питання, чому він тікає від відповідальності, прокурор відповів, що це не його авто, і він не знає, кому воно належить.

Свідки ДТП розповіли, через 15 хвилин приїхав брат порушника і став стверджувати, що саме він був за кермом авто і скоїв ДТП. На питання патрульних, чому покинув місце пригоди, родич сказав, що втік, бо злякався відповідальності за наїзд. На "уявного" водія склали протокол за вчинення ДТП. Брат прокурора на прохання патрульних пройшов тест, щоб визначити стан алкогольного сп'яніння, який показав, що він тверезий.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити В Україні готується революція у житловій сфері В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

Нагадаємо, У Дніпрі дитину збили прямо на пішохідному переході: шокуючі кадри з місця ДТП

Як раніше повідомляв Знай.ua, Уляна Супрун дала рекомендації щодо допомоги при ДТП: що робити одразу після виклику "швидкої"

Раніше портал Знай писав.ua, Дорога в один кінець: жахлива ДТП забрала життя у 9 студентів