Стало відомо, що жахлива ДТП з фатальним наслідком сталася на західній стороні Індії, а саме в двадцяти кілометрах від міста Пуна.

Також встановлено, що вантажівка на швидкості врізалася в автомобільний фургон, в якому знаходилося не мало пасажирів.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Місцеві ЗМІ повідомили, що в результаті аварії, як мінімум, загинули дев'ять осіб. Також відомо, що більшість загиблих - студенти індійського навчального закладу, віком від 19 до 23 років.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

На даний момент місцеві співробітники правоохоронних органів ведуть розслідування і з'ясовують подробиці події.

На фотографіях зображені тіла людей, які намагалися дістати з понівеченого транспортного засобу, розчавленого до невпізнання після зіткнення.

Також раніше сайт Politeka повідомляв про те, що автобус з пасажирами перекинувся на небезпечному повороті. До того ж ДТП сталася, швидше за все, через сильний туман у місцевості.

"Автобус, який прямував з міста Мендоса, перекинувся на повороті. У момент аварії був сильний туман. Водій не впорався з управлінням через низьку видимість", - повідомило джерело.

Крім усього іншого, відомо, що в результаті ДТП загинули 13 осіб і ще 45 постраждали. Пасажирами автобуса були, в основному, пенсіонери, які прямували в курортне місто Термас-де-Ріо-Ондо.

Нагадаємо, що під Дніпром зіткнулися легкові автомобілі Hyundai і Skoda.

Як повідомляв портал Знай.ua, у ДТП на Київщині загинули троє людей.

Також портал Знай.ua писав, що нова Зайцева покалічила десятки життів.