Президент Володимир Зеленський прокоментував ДТП, у яке потрапив його кортеж. Гарант пояснив, якщо провину співробітників Управління державної охорони у аварії доведуть, то вони будуть нести відповідальність. Про це повідомляється на сторінці у Facebook Зеленського.

"Що стосується ДТП у Запорізькій області - це неприпустимо. Якщо працівники УДО (Управління державної охорони), які їхали на мікроавтобусі у Київ, порушили правила і будуть визнані винуватцями ДТП, вони будуть притягнуті до відповідальності. І, слава Богу, що всі залишилися живі", - пише Зеленський.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, кортеж президента Зеленського спровокував серйозну ДТП у Запорізькій області. За попередніми даними, причиною інциденту стала спроба кортежу обігнати колону автобусів з дітьми, які поверталися з відпочинку.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як стало відомо з джерел в Управлінні держохорони, обганяли колону два Volkswagen Touareg з кортежу Зеленського та бус служби безпеки президента. Вони поверталися в Київ, в той час як Зеленський відлетів до столиці літаком. На щастя, пасажири автобусів, у тому числі діти, за попередньою інформацією запорізької поліції, не постраждали.

Щодо жовтих браслетів, Зеленський зазначив, що на них - прізвища полоненних українських моряків і носитиме він їх, поки хлопці не повернуться додому.

Нагадаємо, українці спитали Зеленського за кортеж.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський терміново звернувся до українців після ДТП зі своїм кортежем: "Слава богу, що..."

Також портал Знай.ua писав, Верховна Рада ухвалила закон про Виборчий кодекс з відкритими списками.