Астрологи кажуть, що у серпні зірки прихильні до всіх закоханих - сімейних і тих, хто все ще знаходиться в пошуку своєї другої половинки.

Овни

Одиноким Овнам в серпні зірки радять не поспішати з висновками про людей. Особливо якщо мова йде про нових знайомствах. Навіть, якщо ви зачаровані з першого погляду, є велика ймовірність згодом зіткнутися з розчаруванням в особистій сфері.

Тельці

Серпень обіцяє представникам знаку Тельця чимало приємних емоцій та зустрічей, пов'язаних з особистою сферою. Не виключено, що робоча поїздка самотніх представників знаку зрештою закінчиться романтичним знайомством і навіть побаченням.

Близнюки

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Сімейним Близнюкам зірки радять у серпні уникати уїдливих зауважень в адресу своєї коханої людини. Просто саме в цей період партнер може надто близько до серця прийняти ваші слова і глибоко образитися.

Раки

У цьому місяці самотнім представникам знака може стати сумно тому, що в їх особистому житті немає жодних змін. Але перш ніж піддаватися подібним сплину, треба уважно оглядітися по сторонах.

Леви

Волелюбні Леви у серпні прагнутимуть романтики. І навіть сімейним представникам знака в якийсь момент може раптом здатися, що життя з партнером перетворилася на суцільну рутину.

Діви

Серпень - ідеальний час, щоб нарешті вирішити з партнером спірні питання, які ви довго відкладаєте на потім. Зірки обіцяють вам ідилію у відносинах, тому не варто побоюватися навіть самих неприємних і хворобливих тем.

Терези

У цей період зірки обіцяють Терезам романтичні подорожі. А тому, якщо вам довелося поїхати в незаплановану відрядження, не поспішайте засмучуватися через ваших порушених планів. Доля сама підносить вам шанс змінити щось у житті.

Скорпіони

Скорпіонам краще уникати обговорення спірних побутових питань з партнером саме в цей період. Існує ризик, що за найменшого розбіжності зі своєю другою половинкою може спалахнути серйозний конфлікт, який не так-то просто буде загасити.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Стрільці

У серпні сімейним Стрільцям не варто випробовувати свої відносини на міцність, намагаючись викликати ревнощі у партнера.

Козероги

У цьому місяці у сімейних Козерогів може виникнути чимало приводів для конфлікту з партнером. І один з основних — питання виховання дітей. Зірки радять не забувати, що в цьому випадку найбільш ефективною є ваша з коханою людиною згуртованість.

Гороскоп на серпень

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Водолії

Цей період дозволить сімейним Водоліям вивести свої відносини на істотно новий рівень. Багато пар задумаються про спільне життя або навіть народження дітей. Водоліям не варто пропускати жодної вечірки, де збираються колеги.

Риби

У цей період самотні Риби можуть довго роздумувати про минулі любовні невдачі, намагаючись знайти причину розставання в собі. Однак зірки радять гнати від себе геть погані думки і не займатися самокопанням.

Нагадаємо, гороскоп на 3 серпня для всіх знаків Зодіаку: Тельцям треба остерігатися нового, Раками дуже зацікавляться.

Як повідомляв портал Знай.ua фінансовий гороскоп на серпень 2019 для всіх знаків Зодіаку показав, хто отримає казкові гроші і грандіозний кар'єрний успіх.

Також Знай.ua писав, що став відомий повний календар магнітних бур на другу половину року.