Жителі столиці б'ють на сполох, тому що в одному з озер Києва стався масовий мор риби й раків. Причина такого екологічного лиха невідома.

Десятки кілограмів тушок, які розкидані по березі, поблизу водойми стоїть жахливий сморід, передає ТСН.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Від водойми здалеку можна відчути неприємний запах. Місцеві вже звернулися до комунальників, які виловлюють риб та раків. На даний момент вивезли 80 кілограмів тухлятини.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Подібна трагедія на водоймі сталася три роки тому, коли поблизу зводили новобудову, що стало причиною зараз — невідомо. Комунальники відібрали зразки води, однак результати будуть через кілька днів. Неприємний запах надзвичайно заважає людям.

Зазначимо, що на узбережжях України триває курортний сезон, який зараз у розпалі. Однак на курортах Херсонщини ледь не щодня стаються НП, зокрема, часто приходять інформація про скалічених, пограбованих відпочивальниках і навіть потопельниках.

Нагадаємо, Чорне море кишить космічними жрунами-людожерами: Нібіру атакувала Землю, і тепер загинути ризикує кожен.

Як повідомляв Знай.uа, Чорне море на межі екологічної катастрофи: тонни сміття й небезпечних хімічних речовин.

Також Знай.uа писав, у Києві завили сирени, рятувальники й медики мчать зі всього міста: відбувається щось страшне