У суботу, 27 липня туристи в Сочі стали свідками страхітливого явища. Прямо з неба у Чорне море впав загадковий об'єкт довжиною в кілька метрів. Очевидці вирішили, що це ракета, але коли непізнаний об'єкт став звиватися, немов змія, люди зрозуміли, що це жива істота.

Місцеві уфологи заявили, що туристи над Сочі зафіксували "космічного жруна", і додали, що в морі вже сотні, якщо не тисячі таких жрунів.

За словами експертів ці черв'яки – біологічна зброя, яку скинула у Чорне море планета смерті Нібіру. Справа в тому, що від мертвого хробака дуже "фонило", а аннунакі сумно відомі своїми генетичними експериментами.

Мутанти виконують подвійну місію, розповіли уфологи: вони заражають радіацією воду і все, що в ній може виявитися, і пожирають всіх, до кого зможуть дістатися. Люди не виняток, розміри черв'яків дозволяють їм заковтувати навіть дуже великих тварин.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, бойова Нібіру викрала Путіна: Апокаліпсис завис прямо над Кремлем, Росії залишилося недовго.

Як повідомляв Знай.uа, боєголовка Нібіру: прибульці над США провели збройні випробування — заради порятунку Зони 51.

Знай.uа писав, на Землю впав невідомий "подарунок" з космосу: з Нібіру передали "привіт" людству.