Сьогодні, 5 серпня, у Київській області зафіксували невеликий сніг. Автор фотографії переконаний, що сніг посеред літа свідчить про глобальні зміни клімату. Фотографію опублікував Лаврентій Царук на своїй сторінці в Facebook.

Прекрасна новина!

Тепер Знай.ua стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами автора, сніг випав сьогодні в Київській області близько полудня.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Кілька годин тому біля моєї дачі, недалеко від Києва випав сніжок. Спочатку я планував жартівливий пост, про грудні, сани і т. д. Але, друзі, якщо подумати глибше, то нічим хорошим вся історія з екологією і глобальними змінами клімату не закінчиться", - написав Царук.

Втім, у коментарях висувають версію, що це може бути град, але вже дуже він дрібний і більше схожий на великий сніг.

Також Знай.ua писав про те, що У Дніпрі оголошено штормове попередження

Нагадаємо, що індійський штат Уттар-Прадеш опинився в самому епіцентрі руйнівної негоди, в результаті чого 26 осіб стали жертвами стихії, а ще вісім загинуло.

Як повідомляв портал Знай.ua , бомба вибухнула на німецькому ячменном полі неподалік від міста Альбах. Експерти опублікували знімок кратера.