Схоже, що життя в Росії стало зовсім нестерпним і воно доводить російський народ до сказу. Бо інакше важко пояснити заяву так званої "Ради Отаманів Росії".

Представники "Відродженого козацтва", яких навіть в Росії називають "ряженими", захотіли заробити "на халяву" грошей. В цьому їм дорікнути важко, бо в кого не виникало бажання отримати гроші, які десь з неба впадуть і при цьому за це нічого не буде.

Та бажання – бажанням, одна справа мріяти, а інша – діяти. І російські "ряжені" вирішили діяти. Та так, що насмішили весь світ своїми заявами.

"Рада Отаманів Росії" звернулися до компанії GSC Game World з вимогою – хочуть отримати частку за гру "Козаки".

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Тільки ми маємо повне право на використання імені та бренду "Козаки". Наші адвокати за кордоном вже підготували позов до Міжнародного Суду. Вони вважають, що ми суд виграємо. З метою забезпечення позову клопотатимемо заблокувати всі рахунки і сервера української компанії.

Ми претендуємо на 10 відсотків від доходів. З урахуванням використання протягом декількох років імені, яке належать нам по- праву , сума може скласти близько 4 мільйонів доларів", - заявив представник "ряжених" Геннадій Ковальов.

До слова, його посада звучить так: "керівник Служби Козачої Контррозвідки".

Свою вимогу "ряжені" висувають на підставі того, що за їхніми словами, історично Батьківщиною козаків є нібито Рязань. Вони заявляють, що на Дону і на Запорізькій Січі козаки з'явилися через 400 років після першої згадки в літописах про рязанських козаків.

Як видно, представники цієї смішної російської організації не читають нічого іншого поза методичками їхніх "отаманів". Інакше б вони знали, що вперше термін "козак" було згадано у Початковій монгольській хроніці в 1240 році. А в цей час про Рязань ніхто навіть і не чув.

Найсмішніше, що "ряжені" пообіцяли поділитися отриманими грошима з українськими козаками, заявивши, що "власник не збідніє. У нього ще є S.T.A.L.K.E.R., Warcraft і Чорнобиль".

Схоже, що GSC Game World треба приготуватися до продовження цього маразму – наступним заявником може стати російський телеканал НТВ, який створив свій "Чорнобиль". Та грошей на ньому він навряд чи заробить.

Так що, GSC Game World – приготуйтеся!

Зазначимо, що "Козаки" - серія стратегічних ігор від GSC Game World. Перша частина вийшла в 2001 році на ПК.

Російські користувачі підняли на сміх заяву "Раду Отаманів Росії".

Нагадаємо, телеканал ICTV і IQ Production за підтримки Міністерства культури України розпочали роботу над новим пригодницьким серіалом про українських козаків.

Як повідомляв портал Знай.ua, російські пропагандисти погрожують судами Знай.ua - вся справа в ганебному "Чорнобилі"

Також Знай.ua писав, російський серіал "Чорнобиль" рознесли в мережі, назвавши його "убогим гі*ном".