Стало відомо, що в мережі з'явився трейлер серіалу "Чорнобиль", який зняли в Росії. Режисером даного серіалу став Олексій Мурадов. Також відомо, що ініціаторами знятої "відповіді" для HBO виступили працівники пропагандистського каналу НТВ.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, в трейлері показана не тільки ліквідація наслідків аварії на ЧАЕС. Також творці серіалу багато уваги приділили любовній лінії, американським шпигунам (на їх думку, саме ЦРУшники стали причиною трагедії на АЕС у Прип'яті), пиву, шашликам та іншим незрозумілим речам.

До того ж, користувачі мережі вже рознесли серіал про Чорнобиль від російських пропагандистів.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Відмінний спосіб виставити себе дегенератами на тлі фільму від HBO. Підтримую", "Той незграбний момент, коли у британців антураж у фільмі про СРСР вийшов краще, ніж у країни, яка цим СРСР була", "А тепер подивіться трейлер серіалу від НВО, відчуваєте різницю?", "Товариші бійці, дивитися це г... підуть тільки добровольці", "НТВ виклали трейлер російської версії серіалу "Чорнобиль". За сюжетом, переплетеного любов'ю сссерки до сссера-КГБшника, аварія сталася через ЦРУшника. Поки все, що вдалося зрозуміти. Турбуватимуся, якщо в кінці фільму КДБіст не запобіжить аварії", - розкритикували серіал юзери.

Крім того, у трихвилинному ролику уважні користувачі знайшли безліч кіноляпів. А саме, однакові номерні знаки у двох автомобілів, які з'являються в різних сценах.

Нагадаємо, що Чорнобиль стане туристичною зоною.

Як повідомляв портал Знай.ua, НВО опублікував офіційний трейлер серіалу в головній ролі з Хелен Міррен.

Також портал Знай.ua писав, що в Чорнобилі знову запустили радіоактивний завод.