Політолог і колишній медіаменеджер Ігор Малашенко знайдений мертвим в Іспанії у віці 64 років.

За деякими даними, він наклав на себе руки. Офіційного підтвердження цієї інформації поки немає.

Ігор Малашенко був одним із засновників НТВ, а також генеральним директором РДТРК "Останкіно". У 1996 році він був головним радником виборчої кампанії кандидата в президенти РФ Бориса Єльцина. У січні 1997 року пан Малашенко став одним із засновників ЗАТ "Медіа-Мост", був членом ради директорів компанії.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У 2001-2009 роках був гендиректором каналу RTVI. Малашенко очолював передвиборний штаб телеведучої Ксенії Собчак, яка балотувалася в президенти Росії в 2018 році.

Дружиною Ігоря Малашенко була колишній художній директор галереї "Манеж" Олена Малашенко. Про непростий шлюборозлучний процес з нею останнім часом багато писала нова дружина Ігоря Малашенка журналістка Божена Ринська.

Дивіться: помер Ігор Малашенко

Нагадаємо, розлючені росіяни вимагають відставки Путіна.

Як повідомляв "Знай.ua",російську пропагандистку мало не вбили під час протестів.

Також "Знай.ua" писав, що фотограф створив незвичайний експеримент.