В зіткненнях на кордоні з Колумбією у Венесуелі поранили російську пропагандистку Ніколь Крамм, яка в той момент здійснювала кинооператорскую роботу.

Як передає Redfish, пропагандистка була сильно поранена в ногу, але оператор заявила про готовність і вирушила далі працювати, не дивлячись на те, що «дивом вижила».

«Ніколь – блискучий чилійський кінооператор була серйозно поранена / фактично вбита в результаті нападу на бронетехніку. На секунду уявіть собі, що це журналістка, яка працює на венесуельські опозиційні засоби масової інформації», – пишуть пропагандистські ЗМІ в Twitter.

До того ж, повідомлення свідчить, що жінка тепер дме красуватися на кожній першій смузі і може бути «стане предметом обговорення для президента США Дональда Трампа. Але вона не та жертва, так що тут нема чого дивитися».

Варто нагадати, що Колишній президент України Віктор Ющенко, як політик з досвідом, нерідко висловлює свою думку щодо дій української влади, а також деяких кандидатів на пост глави країни. У своєму недавньому коментарі він заявив, що мріє про те, щоб у Російській Федерації народився політик, який здатний поважати Україну.

Віктор Ющенко
Віктор Ющенко

Віктор Ющенко також висловив переконання в тому, надії на подію такого роду майже немає через активну антиукраїнську пропаганду на території країни-агресора. Крім цього, колишній президент висловився і про окупований Донбас і аннексований Крим. Ющенко вважає, що політика, який поважав би суверенітет нашої країни, в Росії на даний момент немає.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, Путінський відморозок розповів, як вбивав українців: одкровення найманця з'явилися в мережі

Цинізм найманців Путіна не знає кордонів. Так, в мережі з'явилося відео, де черговий «орк» розповідає, як вбивав українських солдатів і як воював на Донбасі.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Молдова звинуватила Росію у втручанні у вибори

Також Знай.ua" писав про те, що Путін нахабно переписує підручники з історії: кримські татари - зрадники