Нещодавно у Новосибірську пройшов мітинг за відставку Володимира Путіна. Назбиралося 60 осіб.

Спочатку акція була за відміну пенсійної реформи, проте мітингувальники почали обговорювати погіршення життя у Росії. Андрій Булатов - один із організаторів мітингу звинуватив керівників країни у "людиноненависних і людиножерних" діях. Під цими діями він має на увазі закон про пенсійну реформу, намір заборонити користуватися інтернетом та віддати Курильські острови Японії.

Андрій Булатов - комісар Лівого фронту - також сказав про те, що у людей немає довіри до влади й надії на покращення - теж. Мітингувальники виголошували: "Геть Путіна!" та заявили, що подібні акції будуть проводити двічі на місяць у центрі міста.

Раніше ми писали, що в даний момент умов для укладення мирного договору з Японією, з питання Курильських островів, практично немає.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Про це заявив глава зовнішньополітичного відомства Російської Федерації Сергій Лавров в інтерв'ю "В'єтнамському телебаченню" і ряду китайських телеканалів.

Також ми писали, що глава російського зовнішньополітичного відомства Сергій Лавров вельми здивований штрафними санкціями, які наклали США на Російську Федерацію через анексію Криму. Права рука Путіна вважає, що кримчани на незаконному референдумі самі "вирішили" увійти до складу Росії.

Нагадаємо, що терорист, чиє ім'я поки не відомо, захопив літак під час перельоту з Дакки в Дубай. Борт здійснив екстрену посадку в аеропорту міста Чіттагонг в Бангладеші.

Як повідомляв "Знай.uа", учений-релігієзнавець Ігор Козловський, який побував у полоні донецьких терористів, зізнався, які жахливі тортури він там пережив. За словами чоловіка, бойовики хвалилися тим, що до них нарешті прийшов "російський мир" і що вони не пустять на свою територію "укропів".

Також "Знай.uа" писав, що нещодавно російський дипломат Сергій Лавров заявив про те, що Україна готує чергову провокацію, внаслідок якої прорветься до Керченської протоки. Також міністр закордонних справ Росії вважає, що Україна буде залучати до цієї справи НАТО.