Глава російського зовнішньополітичного відомства Сергій Лавров вельми здивований штрафними санкціями, які наклали США на Російську Федерацію через анексію Криму. Права рука Путіна вважає, що кримчани на незаконному референдумі самі "вирішили" увійти до складу Росії.

Також Лавров закликав США до так званої рівноправності у стосунках між Кремлем та Білим домом.

Сергій Лавров
Сергій Лавров

Про це він заявив в інтерв'ю в'єтнамському телебаченню, Центральному телебаченню Китаю (CCTV) та китайському телеканалу "Фенікс".

Сергій Лавров
Сергій Лавров

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Згідно заяві Лаврова, США нібито зацікавлені тільки в погіршенні стосунків і привів в приклад нещодавні зрушення в нових обмежувальних заходах проти російської столиці. Сенатори США оприлюднили законопроект з новими санкціями проти Росії, в тому числі і за агресію проти України.

"Санкції вводяться за одне і те ж, зокрема — вже кілька разів — за те, що люди, що живуть в Криму, жахнувшись тієї влади, яка прийшла в Київ, завдяки підтримці самих США і Євросоюзу, тому що ця влада обіцяла викорінювати росіян у Криму, проголосували за возз'єднання з Росією. Ось за це приймають якісь санкції в покарання. Сумно", – повідомив Лавров.

Варто нагадати, що нещодавно російський дипломат Сергій Лавров заявив про те, що Україна готує чергову провокацію, в результаті якої прорветься до Керченської протоки. Також міністр закордонних справ Росії вважає, що Україна залучатиме до цієї справи НАТО. Про це він повідомив під час брифінгу для представників Асоціації європейського бізнесу 21 лютого.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що високий представник Європейського Союзу з питань зовнішньої політики і політики безпеки Федеріка Могерині нагадала міністру закордонних справ Російської Федерації Сергію Лаврову про чітку позицію Євросоюзу щодо захоплення Кримського півострова. Цю інформацію було оприлюднено на сайті Європейської служби зовнішніх зв'язків.

Нагадаємо, Столтенберг попередив про страшну загрозу: світ втрачає контроль над ядерною зброєю.

Як повідомляв Знай.uа підопічного Лаврова знайшли мертвим у туалеті.

Знай.uа писав, ЄС і США готують для Путіна принизливий подарунок на 8 березня.