Глава МЗС Росії Сергій Лавров вважає, що НАТО намагається налагодити діалог з Росією.

Москва готова відновити співпрацю тільки на умовах рівноправності, сказав міністр в ефірі російського каналу. За словами Лаврова Альянс через "образи" заморозив співпрацю з Москвою навіть в питаннях боротьби з тероризмом.

Крім того, Лавров заявив, що НАТО намагалося втягнути Україну в зону свого впливу. Причому велике значення в цьому грав Крим. "Плани військового оточення" Росії, назвав Лавров дії НАТО. Але це зробити Альянсу не вдалося.

"Будемо говорити (з НАТО), відповідно до порядку, який є загальноприйнятим, а не з тих питань, які іноді потрібні НАТО більше, ніж кому б то не було", - бравірував Лавров.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров висловив упевненість в неминучу перемогу над терористичним угрупуванням "Ісламська держава". Заява це звучить особливо комічно в світлі останніх новин з Сирії - там фахівці виявили, що терористи ІГ і "Джебхат ан-Нусра" використовують російську електроніку для ведення бойових дій.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще