Генеральний секретар НАТО Йенс Столтенберг заявив, що Альянс не розглядає можливості участі в громадянській війні в Сирії.

Про це він сказав в інтерв'ю Spiegel.

"Ніякої участі військовослужбовців НАТО в громадянській війні в Сирії не очікується, ніяких дискусій з цього приводу не ведеться", - сказав генсек НАТО.

При цьому голова Альянсу не виключив, що сили міжнародної коаліції будуть продовжувати активно брати участь в боротьбі з тероризмом. Наприклад, навчати сили безпеки Афганістану і Іраку для боротьби з терористами.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що командувач збройними силами НАТО в Європі Кертіс Скапаротті вважає, що біля кордону з Росією потрібно розташувати більше військ для можливості реагувати на будь-який крок Володимира Путіна. За його словами, дипломатичний шлях стримування Росії є більш сприятливим, але Європі потрібно готуватися до війни.

Популярні новини зараз
Ухилянтам хочуть дати шанс "відкупитися": сувору норму пропонують замінити Тепер без цього документу з дому ні ногою: чоловікам нагадали про штраф від 17 до 25 тисяч гривень Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків
Показати ще