Терорист, чиє ім'я поки не відомо, захопив літак під час перельоту з Дакки в Дубай. Борт здійснив екстрену посадку в аеропорту міста Чіттагонг в Бангладеші. Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Пасажирів терорист відпустив. Двоє членів екіпажу перебувають у заручниках. Вимога терориста - переговори з прем'єр-міністром Бангладеш.

За останніми даними, терориста затримали під час штурму, ніхто з пасажирів не постраждав.

Нагадаємо, раніше Сирію повністю звільнили від ІГ: небезпечні терористи підняли білий прапор.

В Сирійській наглядовій центрі з прав людини заявили, що підтримувані США представники Сирійських демократичних сил (SDF) сьогодні вранці захопили останній анклав Ісламської держави в східній Сирії – місто Багуз, передає Syriahr.

За даними спостерігачів, за останні два дні курдам здалися кілька сотень бойовиків ИГИЛ, однак деякі з них все ще можуть ховатися в підземних тунелях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали, що до 2020 року Военно-повітряні сили США планують встановити активну лазерне обладнання на кілька моделей винищувачів, в першу чергу мова йде про F-35. Це підтверджує документ під назвою "Огляд протиракетної оборони 2019 року", оприлюднений на офіційному ресурсі Пентагону.

За попередніми даними, розробкою лазерного знаряддя для винищувачів займалися співробітники бази ВПС в Кертленді. Нове озброєння вже пройшов наземні випробування - найближчим часом вчені протестують його в повітрі.

Напомним Путін отримав останній шанс від НАТО.

Як повідомляв "Знай.uа", шведське агентство оборонних досліджень переконане, що Росія готує свої збройні сили до війни.

Також "Знай.uа" писав, літак Міг-27 розбився під час військових навчань.