Учений-релігієзнавець Ігор Козловський, який побував у полоні донецьких терористів, зізнався, які жахливі тортури він там пережив, пише Politeka. Про це вчений написав пост на своїй сторінці в Facebook.

Він пригадує, що відчував у полоні дивні відчуття.

"Ти виходиш з прикордонного стану між сном сну і "сном підземелля", в якому закрили твоє фізичне тіло, і виявляєш, що твій рот наповнений кров'ю. Це дивує і не дивує одночасно", - згадує Козловський.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Напередодні був брудний мішок на голові, який нагадував про біль, жах, страждання і смерть багатьох в'язнів, які кричали і молилися, задихалися і вмирали в його курній і смердючій щільній тканині. Били довго і грунтовно, змінюючи один одного. Якщо б це було творче справу, і ці істоти були б людьми, я б сказав, що працювали вони відповідально і з насолодою. Крутили "російську рулетку", брудно матюкалися, засовували в руки гранати і кричали, щоб я визнав їх своїми", - додає вчений.

За словами чоловіка, бойовики хвалилися тим, що до них нарешті прийшов "російський світ" і що вони не пустять на свою територію "укропів". До того ж терористи називали себе спадкоємцями "НКВС-МДБ-КДБ", а самого Козловского - "укроповським" ідеологом, який підготував величезну армію ворогів.

"Дихати в мішку було складно, свідомість йшла в глибину як у воду. Іноді я чув свій власний голос, який повторював одну фразу як мантру: "Гранати не мої, гранати не мої". А рот постійно наповнювався кров'ю… Час зникав", - описує жахи тортур вчений.

Козловський також підкреслив, що тортури припинилися тільки після того, як терористам просто набридло над ним знущатися.

Нагадаємо, звільнена дончанка вразила мережу історією про "руський мір": такого ви не побачите в жодному фільмі жахів.

Як повідомляв портал "Знай.uа": путінські кати готують українського моряка до принизливої експертизи: психічні тортури.

Також "Знай.uа" писав, що Військово-морські сили України поповнять кілька бойових катерів.