Незаконно ввезений на територію України російський зенітно-ракетний комплекс С-125 "Печора" передали у користування Міністерству оборони України.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби СБУ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, СБУ спільно з Головною військовою прокуратурою, ДП "Укроборонсервіс" та Миколаївською митницею забезпечили передачу Міноборони України незаконно ввезеного на територію нашої держави російського зенітно-ракетного комплексу С-125 "Печора".

ЗРК

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За інформацією слідчих СБУ стало відомо, що в період 2007-2010 років посадові особи ВАТ "Рособоронекспорт" (Російська Федерація), за попередньою змовою з іншими особами, незаконно переправили через митний кордон України зенітно-ракетний комплекс С-125 "Печора" разом з 36 зенітними ракетами класу "земля-повітря" 5В27Д в повному бойовому оснащенні, разом з супутнім обладнанням та іншим озброєнням.

"Зазначену зброю представники РФ планували поставити до однієї з країн Східної Африки, щодо якої Радою безпеки Організації об'єднаних націй введено ембарго", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, окупанти масово вербують українців: у Криму стало ще небезпечніше.

Як повідомляв Знай.uа Медведчука перевірять на сепаратизм: СБУ взялася серйозно.

Знай.uа писав, нічого святого: СБУ викрила моторошну схему заробітку на онкохворих, півмільйона кожен місяць.