В деяких областях України очікується несподіване погіршення погоди. Про це попередила Державна служба з надзвичайних ситуацій. Так, у столиці оголошено штормове попередження: очікуються дощі, грози і сильні пориви вітру, пише Рoliteka.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Рятувальники попередили, що в четвер, 8 серпня, в західних, північних та більшості центральних областей очікуються потужні грози. Також очікується посилення вітру до 15-20 м/с, в окремих районах можливий град.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Українцям рекомендують бути вкрай обережними, коли "розгуляється" стихія. Краще в цей час бути в приміщенні, але раптом хтось опинився на вулиці, то не можна ховатися під дуже високими деревами, сидіти на галявинах, під скелями, іти відкритою місцевістю у мокрому одязі або щільною групою і купатися.

буревій "Флоренс"
буревій "Флоренс"

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На півдні України погода буде зовсім протилежна. В Одесі, Миколаєві і Херсоні сонячно, 28-30 градусів тепла, в Сімферополі також спека, 27-29 градусів тепла.

Харків-Полтава-Дніпро накриють дощі з грозами. Денні температури будуть наступними: Львів, Луцьк, Івано-Франківськ - 24-26 градусів; Рівне - 25-27 градусів; Житомир - 26-28 градусів; Ужгород, Чернівці, Хмельницький, Київ, Чернігів - 27-29 градусів тепла; Тернопіль, Вінниця, Черкаси, Суми - 28-30 градусів; Кропивницький - 29-31 градус.

Нічні температури будуть наступними: Запоріжжя і Луганськ - 12-14 градусів тепла; Донецьк - 13-15 градусів; Харків - 14-16 градусів; Херсон, Полтава, Черкаси, Вінниця, Івано-Франківськ - 15-17 градусів; Дніпро, Чернігів, Кропивницький, Рівне, Львів, Ужгород - 16-18 градусів; Сімферополь, Суми, Київ, Житомир, Хмельницький, Чернівці, Тернопіль, Луцьк - 17-19 градусів; Миколаїв - 18-20 градусів; Одеса - 19-21 градус.

Нагадаємо, що одесити влаштували аквапарк на затоплених вулицях, в хід пішли ласти і матраци: кумедне відео масового божевілля

Раніше портал Знай.ua писав, що потужний ураган змив обличчя Одеси, замість Чорного - море нечистот: кадри, від яких хочеться плакати

Також портал Знай.ua інформував, що оскаженіла стихія влаштувала львів'янам ігри на виживання.