У п'ятницю, 9 серпня погода розділить Україну на дві частини - в одній весь день дощитиме, а в іншій грітиме ясне сонечко.

Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook народний синоптик Наталка Діденко.

За її словами, завтра на Заході і Півночі буде не найкраща погода: дощі, грози, а місцями ще й сильний вітер з градом.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На решті території України очікується суха і сонячна погода. Лише локальні грозові дощі можуть пройти на Півдні, особливо в Приазов'ї.

У західних і північних областях країни стовпчик термометра покаже від +25 до +29. В Закарпатті можливо і +30. На Півдні, Сході та в більшості центральних областей ще тепліше — від +26 до +32 градусів.

В Києві 9 серпня буде близько +27 градусів. У другій половині дня або ближче до вечора пройде короткочасний дощ і гроза.

За попередніми даними, в найближчі дні в столиці збережеться стабільна температура +26…+28 градусів, з мінімальною кількістю дощів. А ось вже у вівторок. 13 серпня, температура може різко піднятися до +35 градусів.

Нагадаємо, що в Україні у четвер зіткнуться дощі та грози з сонячною приємною погодою. За рахунок дощів може знизитися температура, особливо на Заході.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", цього тижня українці можуть порадіти, адже по всій території очікується істотне потепління.

Також портал "Знай.uа" писав, що Львів несподівано накриють грози з градом та сильними поривами вітру.