Близько місяця тому в селі Залізний порт, Голопристанського району, Херсон, пропало дві дівчинки, подругам було 15 і 17 років.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Особовий склад відділення поліції в Голій пристані, працівники поліцейської станції "Залізний Порт" і ювенальні поліцейські взялися шукати дівчаток.

Поліцейські роздали фотографії неповнолітніх працівникам магазинів і кафе, працівникам автостанції, водіям автобусів і охоронцям нічних закладів.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

9 серпня один з водіїв повідомив правоохоронцям, що бачив схожих дівчат. Вони йшли вздовж траси до Залізного Порту.

Працівники поліції почали обшукувати узбережжя, розпитували працівників кафе і відпочиваючих. Виявилося, що один з барменів бачив дівчаток на пляжі. У підсумку, подруг поліція знайшла в покинутому будинку, зараз з ними все добре.

Як з'ясувалося, дівчатка хотіли пожити самостійно без батьків, ночували у нежитлових будівлях, пізніше вирішили відпочити на морі.

Правоохоронні органи повернули їх у сім'ї, на які тепер будуть складені адміністративні протоколи за неналежне виконання обов'язків по догляду за дітьми.

Нагадаємо, раніше з українського курорту людей масово звозять в лікарні, подробиці.

Також Знай.uа писав, що на популярному українському курорті вирує страшна хвороба.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що життя харків'янина обірвалося на популярному курорті, медики примчали за холодним тілом.