На узбережжях України триває курортний сезон, який зараз у розпалі. Однак на курортах Херсонщини ледь не щодня стаються НП, зокрема, часто приходять інформація про скалічених, пограбованих відпочивальниках і навіть потопельниках.

Про це йдеться у повідомленнях ГУ ДСНС України у Херсонській області.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Так, у середу, 31 липня відпочивальник з Миколаєва пішов купатися в морі біля тимчасового причалу на острові Джарилгач. Він пірнув, і виринув як раз в той момент, коли під ним пропливав моторний катер. Чоловік отримав сильні травми. Об днище катера 38-річний відпочивальник розбив голову, а гвинт ще й порубав йому передпліччя. Зараз потерпілий проходить лікування у Скадовську.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

А нещодавно сталася моторошна НП в одному з готелів на вулиці Морський курортного селища Залізний Порт. Там 19-річний хлопець хотів зробити шашлик і взявся розпалювати вогнище. Щоб дрова швидше почали горіти, він налив на них легкозаймисту рідину.

Полум'я занадто різко розгорілося й попало на одяг 19-річного юнака. Хлопця рятували свідки інциденту. Він вижив, але десята частини його шкіри отримала опіки. Зараз він перебуває в лікарні.

Варто додати, що екологи б'ють на сполох, тому що Чорне море на межі екологічної катастрофи. Концентрація у воді хімічних сполук, що загрожують життю морської фауни й людини, перевищує допустимі норми токсичності.

Рятувальники Херсонщини закликають українців дотримуватися елементарних правил безпеки на воді, а також доводити інформацію про ці правила і своїм дітям.

Нагадаємо, Чорне море кишить космічними жрунами-людожерами: Нібіру атакувала Землю, і тепер загинути ризикує кожен.

Як повідомляв Знай.uа, Чорне море на межі екологічної катастрофи: тонни сміття й небезпечних хімічних речовин.

Також Знай.uа писав, війська Путіна нахабно перекрили п'ять районів Чорного моря: в чому причина.