Бізнесмен Валерій з Броварів терміново звернувся до українських ЗМІ за допомогою. Справа в тому, що на родину чоловіка вчора, 7 серпня, було скоєно замах. Потерпілий пов'язує ці події з чиновниками в генеральній прокуратурі котрі всіляко намагаються відібрати бізнес, а зараз мало не підірвали його родину.

Цю інформацію повідомляє на своїй сторінці в Instagram "Київ Оперативний".

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За словами бізнесмена, невідомий заклав бойову гранату прямо під його будівлею, в результаті чого мало не підірвалася його 4 річна донька.

Валерій благає про допомогу та захист усіх правоохоронців та особисто президента України - Володмира Зеленського.

"Завтра 9.08.2019 об 11-00 під офісом президента бізнесмен готовий розповісти, хто та яким чином погрожує його родині. Прізвища імена посади чиновників. Чоловік переконаний - його єдиний шанс на порятунок це розголос у пресі." йдеться у повідомленні

Нагадаємо, раніше Києві на вулиці Голосіївської зловмисник вкрав у 73-річної жінки гаманець і зірвав ланцюжок, а коли його спробували затримати свідки події він її проковтнув.

Як повідомляв портал Знай.uа, в ніч на 7 серпня в Києві на вулиці Андрія Малишка група людей пограбувала магазин "Алло".

Також Знайuиа писав, що на курортах Херсонщини мало не щодня відбуваються НС, зокрема, часто приходять інформація про покалічених, пограбованих відпочиваючих і навіть потопельників.