28-ю річницю Незалежності України будемо святкувати "в новому форматі", - на сайті Офісу президента запостили план заходів прийдешнього свята.

"Головний акцент урочистостей - діти як майбутнє країни", - йдеться у повідомлення.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

9:30 буде оголошена загальнонаціональна хвилина мовчання на місці загибелі Героїв Небесної сотні. В дзвін продзвонять сто ударів, яким будуть вторити в інших містах України. Як кажуть в ОП, це має символізувати удари серця кожного із загиблих героїв Небесної сотні.

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось
Показати ще

Президент Володимир Зеленський разом з сім'єю, а також рідні і близькі загиблих військових на Донбасі відвідають захід. На місці загибелі Небесної сотні будуть покладені квіти.

За сценарієм, далі на Майдані Незалежності під звук дзвонів піднімуть прапор України. Гімн країни заспіває військовий хор а капела

Потім на Майдані можна буде подивитися і послухати: "музично-хореографічний флешмоб: прозвучать знакові українські пісні в сучасному аранжуванні, які виконають оркестри і відомі музиканти".

Приблизно в 9:50 пройде нагородження українців, що досягли значних успіхів в різних областях.

Завершальній деталлю свята буде святкова хода. В 11:00 буде початок маршу захисників України за участю ветеранів, як передають в ОП.

Нагадаємо, раніше на мітингу в Москві освистали путінського пропагандиста, у росіян урвався терпець.

Також Знай.uа писав, що Зеленський готує незвичайний формат наступних виборів.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що новий податковий закон покарає українців.