У неділю, 11 серпня на всій території України, крім західних і північних областей, не очікується опадів.

Про це повідомили в Укргідрометцентрі і озвучили прогноз погоди на початок тижня.

12-13 серпня

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В Україні буде змінно хмарно, опади малоймовірні. Лише 13 серпня в західних, вдень і в північних областях місцями пройде короткочасний дощ, гроза. Вітер очікується змінних напрямків, зі швидкістю 3-8 м/с. Температура вночі буде 13-18°, на півдні та заході до 22°. Вдень очікуються 28-33°, на півдні Одещини, Закарпаття і Прикарпаття – до 35°.

14-15 серпня

Короткочасні дощі та грози пройдуть в західних, північних і місцями центральних областях. Така ж погода очікується вночі 15 серпня на півночі країни. В інших регіонах у цей день опадів не очікується. Температура вночі встановиться на рівні 12-18°, на заході і півночі – 8-14°. Вдень, за прогнозами синоптиків, буде 25-31°, у західних, північних та центральних областях – 21-27°.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", в Одесі та Одеській області через наближення грози оголошено штормове попередження.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Запорізькій області, під містом Мелітополем місцеві мешканці зняли неймовірне явище, яке нагадувало смерч.