Фахівці стверджують, що призначений новий командувач ООС, буде нести службу на благо країни, і робити все що потрібно, що б не віддати країні окупантові ні сантиметра нашій території.

Попередній спікер Генерального штабу Збройних сил України, Владислав Волошин, розповідав, що він служив трохи в АТО, коли там керував Володимир Кравченко, і він знає, що той відповідальна людина, яка відповідає за свої слова, і готовий служити для народу, і підлеглих. Його знають як справжнього професіонала, і військові його поважають.

Владислав Волошин також стверджує, що Кравченко буде діяти в рамках закону, ніколи не переходити межі дозволеного, і ніколи не буде нічого робити заради своєї вигоди, що може нашкодити країні. Він не віддасть більше і частини території України.

Володимир Кравченко

А ось на території Російської Федерації, мабуть не дуже раді такому командующому від Володимира Олександровича Зеленського. Так, на одному з центральних каналів, вийшов репортаж, де розповідають про генерала. Заявляють, що Володимир Кравченко, все життя намагається боротися з країною окупантом, і ні перед чим не зупиниться. Глава ООС, - один з найбільш принципових генералів нашого часу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Маріонетка Путіна, Ольга Скабеева, теж злякалася нового призначення. Вона повідомила, що Кравченко не піде на пенсію, поки не дійде до Кремля, адже всі його думки лише про війну. Після чого, вона почала його ображати, назвавши його ідіотом, і що у нього немає в планах закінчити війну – у нього в планах звести особисті рахунки з президентом РФ – Володимиром Путіним.

Нагадаємо, дані відомого журналу Forbes кажуть трохи про інше.


Як повідомляв раніше Знай.uа квартири киян начинили вибухівкою.


Також Знай.uа писав про те, що на Харківщині зникла дівчинка.