Клієнт банку поділився ситуацією, в яку потрапив. У відзиві на сайті "Мінфін" він поскаржився на те, що банківська система дала збій і у клієнта пропав ліміт.

За словами клієнта, у нього була велика сума (ліміт) оплати частинами. Він дізнався у банку, на скільки покупок максимально можна його розділити. За інформацією фахівців, сума ліміту могла бути розбита на 10 покупок.

"Використовував лише одну покупку не більше 1500 грн на 3 міс з першим внеском за перший місяць, і ліміт відразу ж зробили 0. Дзвоню в банк, питаю куди пропав ліміт, кажуть система сама вважає за потрібне вам ця послуга, все залежить від того як ви користуєтеся карткою. Питаю, а як потрібно користуватися, щоб дали знову оплату частинами? Ми не знаємо, система сама вирішує. Блін, клієнт понад 20 років, жодної прострочення, постійно користуюсь карткою, і не одного, брав кредити, все сплачував вчасно. Я розраховував на цей ліміт. Бісить що вони нічого не знають, а вирішує все система, дебільні відповіді. Тепер гашу ці нещасні 1000 грн і в Монобанк", - скаржиться клієнт.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з такою ситуацією. Дозвольте пояснити, що Банк приймає рішення про розмір ліміту по сервісу і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і навіть тисячах показників. За результатами чергового перерахунку цієї моделі, Банк змушений був переглянути своє рішення про розмір Вашого ліміту по "Оплаті частинами", - йдеться у відповіді фінустанови.

Хабарника зловили на гарячому, коли той отримав 34 тис. грн на робочому місці.

Нагадаємо, що у Кропивницькому коп-хабарник в паніці розтрощив два авто і переїхав СБУшника

Раніше портал "Знай.ua" писав, що коп-хабарник отримав надсуворе покарання

Також портал "Знай.ua" інформував, що стало відомо, кому найчастіше українці дають хабарі