У середу, 8 травня, стало відомо, що в українському місті Кропивницькому закінчили досудове розслідування у справі оперуповноваженого, який взяв хабар. Про це сказано в повідомленні Державного бюро розслідувань.

Так, слідчі ДБР визначили, що поліцейський протягом серпня-жовтня 2018 року отримав від підприємця хабар на суму 12 800 гривень за вплив на співробітників поліції, які були уповноважені здійснювати зупинку і перевірку транспортних засобів під час перевезення лісоматеріалів.

Наголошується, що під час затримання підозрюваний коп чинив сильний опір працівникам Служби безпеки.

У спробі уникнути затримання поліцейський пошкодив два службових транспортних засоби та допустив наїзд на оперуповноваженого СБУ, після чого зник у невідомому напрямку. В результаті наїзду співробітник СБУ отримав легкі тілесні ушкодження.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У разі доведення винності підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до п'яти років за КК України.

Раніше ми писали про те, що до урочистої інавгурації новообраного президента Володимира Зеленського в його команді вирішили, що фамилії, які займуть ключові посади, озвучені не будуть. Про це стало відомо завдяки недавньому інтерв'ю члена команди Володимира Зеленського, креативщика його виборчого штабу Юрія Костюка.

Нагадаємо, що журналіст Олександр Дубинський запропонував генеральному прокурору Юрію Луценку внести в декларацію або відзвітувати про одяг його дружини. Ірина Луценко потрапила в поле зору блогерів, які помітили на ній занадто дорогий предмет гардеробу.

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітники СБУ завадили зробити спецслужбам Росії теракт на одному з арсеналів Збройних сил України. З'ясувалося, що росіяни завербували співробітника арсеналу, щоб зробити диверсію.

Також портал Знай.uа писав, що кандидат на пост президента в першому турі виборів Анатолій Гриценко назвав довірену особу Петра Порошенка. Політик зазначає, що на совісті екс-президента, в тому числі і бандитське побиття його партійців в Одесі ще 28 листопада 2018 року.