У суботу, 10 серпня, на трасі Київ-Харків в моторошній аварії загинула відома харківська балерина Світлана Ісакова. У мережі з'явилися фото з місця трагедії.

Світлини опублікувала прес-служба Національної поліції України.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Відомо, що провідна солістка Харківського театру опери та балету поверталася в рідне місто з аеропорту "Бориспіль" після відпочинку в Італії. Однак маршрутний мікроавтобус "Фольксваген, в якому перебувала балерина зі своїм коханим зіткнувся з автобусом.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Постраждалу балерину екстрено госпіталізували в районної лікарні в Решетилівці, але лікарі виявилися безсилі. Від отриманих травм на місці ДТП помер 44-річний пасажир "Фольксвагена", а водій з важкими травмами знаходиться в лікарні селища Велика Багачка.

Рідні і близькі загиблої Світлани Ісакової поки ще не оголошували, де відбудеться прощальна церемонія. Визначитися з місцем похорону сім'я балерини сподівається до 12 серпня.

Останні дописи в Instargam балерина робила з місця відпочинку. Вона була в місті Піццо й описувала моменти відпустки: "Моя довгоочікувана відпустка: насолоджуюся теплим сонечком, морем і приголомшливою природою Італії". - написала балерина під фото на тлі води.

Нагадаємо, під Житомиром BMW протаранив пасажирський автобус: пожежа, калюжі крові, десятки постраждалих.

Як повідомляв Знай.uа, під Харковом розбилася на смерть легендарна балерина, шансів не було: подробиці і кадри жахливої ДТП.

Також портал Знай.uа писав, українці загинули в жахливій ДТП за кордоном, де шукали кращого життя: кадри трагедії.