На Полтавщині правоохоронці затримали водія у стані сильного алкогольного сп'яніння. Після того, як він пройшов перевірку на вміст алкоголю у крові, патрульні були вражені рекордним показником.

Про це повідомляє прес-служба МВС України на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Поліцейські виїхали за викликом, де сталася незначна аварія. Один з учасників ДТП помітив явні ознаки алкогольного сп’яніння в іншого водія. Перший одразу ж повідомив в поліцію.

"Коли на місце події прибули патрульні, результат вразив усіх присутніх. Вміст алкоголю у крові чоловіка склав 3,17 проміле, що майже в 16 разів перевищує допустиму норму!, - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Зазначимо, що максимально допустима норма вмісту алкоголю в крові у водіїв – 0,2 проміле. Ступінь алкогольного сп’яніння також залежить від ваги людини, її статі, раси, фізичного стану, а також вживання їжі. Згідно з прийнятою в усьому світі класифікацією, 0,2 ‰ – це практично нульова, найлегший ступінь сп'яніння – так звана доклінічна, безсимптомна. Така кількість алкоголю ніяк не відбивається на поведінці людини і в зовнішніх ознаках не проявляється. Подібна доза алкоголю в крові виявляється тільки вимірювальними приладами – в лабораторних умовах або поліцейськими алкотестерами.

Нагадаємо, що в одному з харківських трамваїв сталася бійка між дільничним інспектором і пенсіонером.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", харківський коп жорстоко побив пенсіонера, містяни повстали проти свавілля: що буде з перевертнем у погонах.

Також портал "Знай.uа" писав, що під Києвом дівчата влаштували бійку з лікарями швидкої допомоги.