Скандальний журналіст Роман Скрипін висловив слова підтримки своїй коллезі, відомій українській телеведучій, автору програм "Рандеву" та "Вечір з Яніною Соколовою" в конфлікті з іншою одіозною особистістю - блогером Анатолієм Шарієм.

Яніна Соколова
Яніна Соколова

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Своє відеозвернення Скрипін розмістив на власному каналі YouTube.

В ролику він пояснив всю суть скандалу навколо виділення 400 тисяч гривень з держбюджету на фінансування проекту на YouTube.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Якщо поділити 400 тисяч на 16 програм, то виходить 25 тисяч на одну програму. Тобто, в середньому, тисяча доларів на одну програму".

Він підкреслює, що вони це виграли і це не так вже й багато.

"Ні один відеоблог не є безкоштовним. Все в житті чогось вартує... Людина, яка порахує вартість виробництва програми по 25 тисяч однієї... А скільки людей працює, давайте порахуємо: чотири камери, чотири оператора, на кнопках сидить ще одна людина, бус, оренда приміщення, монтажні години... І вийде та ж сума" - виправдався журналіст.

Скрипін облаяв Зеленського
Скрипін облаяв Зеленського

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Тим доброзичливцям, які вже так перейнялися такою величезною сумою в 400 тисяч гривень, я пропоную розслабитись і сісти на пляшку, у вас це добре вийде." - сказав Скрипін.

Нагадаємо, Романенко назвав терміни, в які у Зеленського почнеться криза.

Як повідомляв портал Знай.ua, Скрипін заступився за Мосейчук і нарвався на жорстку критику.

Також Знай.ua писав, Скрипін пояснив скандал з ANNA MARIA та Притулою