Популярний мандрівник і ведучий тревел-шоу "Орел і Решка" Антон Птушкін вляпався у неприємності на угорському кордоні. Телеведучого затримали копи через недорозуміння із водійським посвідченням. Про інцидент обурений Антон, який об’їхав з міжнародними правами понад 20 країн, поділився в Instagram.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"На мене в Угорщини завели справу. За те, що на кордоні я разом з своїм міжнародним паспортом пред'явив міжнародні права, з якими я проїхав мінімум 20 країн. У Угорщини ці права вважаються фіктивними. При тому, що українські права у мене теж з собою були", - розповів Птушкін.

У результаті подорож телеведучого затрималася майже на 10 годин. І його це неабияк обурило, він назвав ситуацію "цирком на дроті".

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Це тупо кіно. Цирк на дроте. Відбитки пальців, фото анфас і профіль, все як у голлівудських фільмах. Мені вже віддали паспорт, 7 годин я провів на кордоні, 3 години в поліції я провів. Слідчий, допит через перекладача… Люди там нормальні, але закони - без коментарів", - обурюється Птушкін.

Нагадаємо, ведуча "Орла і Решки" похвалилася важливим досягненням: "Вже 3,5 мільйони".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Настя Івлєєва зірвала зйомки через наркотичну залежність.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Орла і решки" відмовилася від українського громадянства.