Буллінг - одна з гострих проблем нашого суспільства. За цим словом стоять не лише зламані долі і тисячі психологічних проблем у дітей, а й сотні смертей маленьких громадян.

Знущання в школі замінили модним словом, яке, можливо, більш милозвучніше, але ніяк не міняє ситуацію. І сьогодні буллінг - це звичайна річ у навчальних закладах. Моральний тиск, зіпсовані речі і жорстокі побиття дитини, яку вибрали на роль жертви її однокласники – сьогодні сприймається мало не як норма шкільного життя.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Дитина залишається один–на один з цією не дитячою проблемою, і це часто закінчується спробами суїциду. Про одну таку історію розповіла сама жертва цькування.

16-річна Аліна потрапила в ситуацію, з якої, як їй здавалось, вихід один – через вікно 12-го поверху.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Та коли дівчина вже стояла на підвіконні, стояла між життям і смертю – вона дещо зрозуміла у цю рокову мить. Аліна вибрала життя.

"Там на підвіконні мені раптом прийшла в голову думка, що не існує в світі проблем, які б не можна було вирішити", - поділилась юна дівчина.

Історія Аліни може стати гарним уроком для інших дітей, які стали жертвами буллінгу.

Але ця історія є також докором суспільству, яке допускає це ганебне явище і закриває очі на біль своїх, хай і маленьких, але співгромадян.

Нагадаємо, в Україні винесли перше покарання за буллінг.

Як повідомляв портал Знай.ua, батьки учнів львівської школи повстали проти підлітка

Також Знай.ua писав, куди звертатися, якщо вашу дитину цькують у школі.