Синоптики прогнозують в країні погоду без опадів, крім західних та північних областей. До того ж, в Укргідрометцентрі розповіли, яка погода прогнозується на початок літнього тижня.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Так, 12-13 серпня, в Україні буде змінно хмарно, але опадів не очікується.

У вівторок, 13 серпня, в західних, вдень і в північних областях місцями пройде короткочасний дощ з грозою. Вітер буде змінних напрямків, а саме зі швидкістю 3-8 м / с. Температура вночі прогнозується 13-18°, на півдні та заході до 22°. Вдень же метеорологи обіцяють 28-33°, на півдні Одеської області, Закарпатті та Прикарпатті - до 35°.

Середа, 14 серпня в західних, північних та місцями центральних областях синоптики прогнозують короткочасний дощ і грозу. Така ж погода чекає і вночі в четвер, 15 серпня, на півночі України. У решті регіонів в цей день опадів не очікується. Температура вночі встановиться на рівні 12-18°, на заході та півночі країни - 8-14°. Днем, за прогнозами, має бути 25-31°, в західних, північних і центральних областях - 21-27°.

Нагадаємо, що в суботу, 10 серпня, на Полтавщині в небі помітили природний феномен - паргелій.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Дніпрі незважаючи на похмуру ніч, з самого ранку на небі не залишилося жодного хмари, і до кінця дня погода буде ясною.

Також портал Знай.ua писав, що спека 12 серпня, буде впевнено тримати свою річну позицію і не захоче поступатися негоді.