Збройні формування Росії та її окупанти не припиняють підлі наади навіть під час "хлібного" перемир’я. Протягом минулої доби десять разів порушили режим припинення вогню. Про це йдеться у повідомленні пресцентру штабу ООС.

У результаті ворожих обстрілів одного українського військовослужбовця зі складу Об'єднаних сил, важко поранено.

"Ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, снайперської та стрілецької зброї", - сказано у повідомленні.

У ранковому зведенні йдеться, що в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог здійснив вісім обстрілів:

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще
  • поблизу Пищевика – зі станкового протитанкового гранатомета та великокаліберного кулемета;
  • двічі неподалік Широкиного – із застосуванням ручних протитанкових гранатометів;
  • поблизу Новотроїцького – з великокаліберних кулеметів;
  • в районі Павлополя – зі стрілецької зброї;
  • поблизу Талаківки - зі стрілецької зброї;
  • у районі Пісків - великокаліберних кулеметів;
  • поблизу Гнутового – з автоматичного гранатомета та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" українські позиції були обстріляні двічі поблизу Зайцевого - зі снайперської зброї і неподалік Майорська, застосовуючи гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Протягом поточної доби російські бойовики тричі порушили режим припинення вогню. Ворог обстрілював українські позиції з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, окупанти масово вербують українців: у Криму стало ще небезпечніше.

Як повідомляв Знай.uа Медведчука перевірять на сепаратизм: СБУ взялася серйозно.

Знай.uа писав, нічого святого: СБУ викрила моторошну схему заробітку на онкохворих, півмільйона кожен місяць.