Громадяни Російської Федерації в окупованому Криму отримали жорстку відсіч з боку місцевих жителів. Так, росіяни, які вирішили переїхати на окупований півострів, зіткнулися з неприйняттям кримчан.

"Місцеві дуже агресивні і бризкають злістю на адресу приїжджих. Я сама коли переїжджала – тут запитала. Мені так навтыкали. Це їх "особливість" – вічно незадоволені всім і завжди. Зараз переїжджаємо у Сімферополь – там такого немає", – цитує RoksolanaToday&Крым25% слова росіянки Ірини Ангелиновой в Twitter.

Жіночку дивує відношення місцевих мешканців, але про ситуацію, в якій опинився український Крим після анексії росіянами - ні слова.

"Чим ви незадоволені на "все і завжди" в цьому місті? Ви дуже недобра і погано чуйна людина – залишайтеся, ми вас вилікуємо", - відповів їй Олександр Захаров.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Ірина з Москви, вас обдурили. У Сімферополі вас, мародерів, ненавидять ще більше! Валіть додому, за міст", - підсумувала RoksolanaToday&Крым25%.

Нагадаємо, що друком вийшла досить суперечлива лід харківського видавництва "Ранок" під назвою "Рослинний світ".

Як раніше повідомляв портал Знай.uа, у Голосіївському районі Києва, у переході, який з'єднує міську та паркові зони, бетонні колони київського мосту прикрасили кримськотатарськими візерунками.

Також портал Знай.uа писав, що депутат нелегітимної Держдуми РФ, екс-"прокурор" анексованого Криму Наталія Поклонська заявила, що повернення Криму до складу України "неможливе".