У Мелітополі, Запорізької області, нещодавно було знайдено тіло жінки. Скидається на те, що жінка покінчила життя самогубством, випивши отруту, яка використовується для боротьби з садовими шкідниками.

За попередньою інформацією, подія сталася 8 серпня у приватному будинку, де проживала жінка. Що спричинило трагедію, наразі невідомо. Правоохоронці повідомляють, що слідів насилля не виявлено.

Припускають, що жінка випила концентрований інсектицид, який використовують в садівництві - “Нурелл Д”. Це емульсія-отрута, у складі якої циперметрин та хлорпірифос, котрі відносяться до другої групи токсичності речовин.

Інформаційний портал “Ріа Маелитополь” повідомляє, що наразі правоохоронці призначили експертизу, та відкрили кримінальну справу за ст. 115 КК України “Умисне вбивство”.

Раніше Знай.ua писав, що У Дніпрі конфлікт між чоловіком і жінкою закінчився лікарняним ліжком.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, у Одесі знайшли тіло 57-річного чоловіка. Одесит вирішив покінчити життя самогубством в зашморгу.

Також Знай.ua розповідав, як у Дніпрі 12 серпня, близько 18:00, налякані місцеві жителі звернулися на лінію "102" і повідомили, що у перехожих стріляє невідомий чоловік.