Українець Артем Бараненко вперше став найкращим закордонним випускником Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті. Про це повідомляє посольство Великої Британії в Україні.

"Українець Артем Бараненко отримав особливу відзнаку - Меч найкращого закордонного випускника Королівської академії сухопутних військ Великої Британії в Сандгерсті в цьому році", - йдеться в повідомленні.

Гарні новини! Українець Артем Бараненко отримав особливу відзнаку – Меч найкращого закордонного випускника Королівської...

Geplaatst door British Embassy Kyiv op Vrijdag 9 augustus 2019

Бараненко

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Бараненка нагородили Мечем найкращого закордонного випускника. Українець продемонстрував найвищі результати у навчанні та під час іспитів.

Щороку відзнака присуджується курсанту, який продемонстрував найвищі результати у навчанні та під час іспитів. Цього року в Академії навчалось 33 офіцери, які представляли збройні сили 22х різних країн – від Афганістану, Албанії, Азербайджану до України та США.

Бараненко

Артем – кадет Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного та один із 15 українців, які навчались у Сандгерсті (Королівська академія приймає слухачів з України з 1997 року). Він став першим українцем, який удостоївся цієї високої відзнаки в стінах цього закладу.

Бараненко

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, окупанти масово вербують українців: у Криму стало ще небезпечніше.

Як повідомляв Знай.uа Медведчука перевірять на сепаратизм: СБУ взялася серйозно.

Знай.uа писав, нічого святого: СБУ викрила моторошну схему заробітку на онкохворих, півмільйона кожен місяць.