Артисти заспівали пісню про президента Володимира Зеленського та Богдана, а також зіграли комедійну сценку у своєму стилі, пише Рoliteka. На виступі в Одесі Квартал 95 вперше пожартував над президентом Володимиром Зеленським. Фрагменти виступу глядачі опублікували в соцмережах. Як відомо, Зеленського у Кварталі замінив на сцені комік Юрій Великий.

"Я б злітав на Балі, кажуть там добре", – каже Євген Кошовий в ролі мера Києва Володимира Кличка.

"Хлопці, які Мальдіви, які Балі. Ви ж багаті люди, можете собі і Одесу дозволити", – жартує у відповідь Юрій Великий в образі президента Зеленського.

Квартал 95
Квартал 95

Артисти виконали пісню, присвячену відносинам Зеленського з головою Офісу президента Андрієм Богданом "Я буду всегда с тобой". Під слайд-шоу із знімками Зеленського з Богданом, де Богдан постійно щось нашіптує президенту, вигадали кумедні слова: "Буду твоей мыслей, крепкой твоей мышцой, бархатной хрипотцой, буду твоей водой, вкусной шаурмой". Пісню виконав актор студії "Квартал 95" Олександр Пікалов.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Сценка яскраво пародіює робочі моменти з життя президента.

"Єдина людина в оточенні президента, що може собі дозволити дивитись йому просто у вухо", - каже Євген Кошовий і епічно регочуть із момента, де Богдан впритул ходить за Зеленським, злегка посміявшись над іменем і прізвищем Андрія Богдана. Назвали його суфлером.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Андрей Богдан привет вам из Одессы 🤗

Geplaatst door Daryna Chyzh op Dinsdag 13 augustus 2019

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Нагадаємо, фінансування партій з бюджету: українці зробили свій вибір, слово за Зеленським.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський позбувся бізнесу: хто отримає "Квартал 95" і "Лігу сміху" в свої руки.
Також портал Знай.ua писав, Кошовий з Квартал 95 зізнався, хто замінить Зеленського.