Неприємний нцидент стався сьогодні вночі, на ЖД Запоріжжя-1.

Так, провідники одного з поїздів ганяли бабусю з вагона у вагон, а після просто вигнали її, мотивувавши тим, що від неї неприємно пахне.

Із вагона поїзда провідники вигнали стареньку.

Жінка не витримавши стала кричати, що вони знущаються над нею і від неї не тхне. Однак, провідникам було абсолютно все одно на її слова.

Молода пара, яка їхала в тому ж потязі узяла бабусю в своє купе, "під свою відповідальність". І тільки так пенсіонерка змогла зайняти своє місце.

Від бабусі смердить: так мотивували свої дії провідники.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, у Києві жорстко покарали чоловіка, який з незрозумілих причин громив припарковані автомобілі. Його ім'я невідоме.

Як повідомляв Знай.иа, у Міністерстві закордонних справ попереджають українців у Греції обмежити пересування у певних районах.

Знай.иа писав, що в Австралії несподівано змінилася погода. Так, у частині південних регіонах країни випав найбільший за останні 20 років сніг.