Вчора в Приватбанку провели обшуки, які відбулись в Києві і Дніпрі. Причина - налагоджена схема розграбування держбанку шляхом видачі кредитів під застави з завищеною вартістю, з метою крадіжки виведених грошей і подальшого дерибану між позичальниками і банкірами. Про це повідомляє обраний депутат Верховної Ради від партії "Слуга народу" по 94 округу Олександр Дубинський.

Олександр Дубинський
Олександр Дубинський

Дубинський поділився, за його словами, "радісними новинами з Дніпра" на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"На чолі схеми стоїть член правління ПБ, керівник напрямку ризик-менеджменту Лариса Чернишова. Вона - людина Тігіпка. Телефон, комп'ютер і планшет якої вже у силовиків. Вона сама вибирає компанії-оцінювачі, так як є головою відповідного комітету, сама приймає рішення, кому яку кількість видати кредитів під фіктивні застави, вводячи в оману все правління банку та спостережну раду."

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Формула успіху проста: чим більше вона дозволить видати проблемних кредитів, тим більше відкат + потім можна буде продати їх за копійки при "простроченні".

В коментарях свою думку висловили українці:

"При Коломийському такого не було", "Як же вони за**али", "Добре живемо хлопці, весело", "Зайшла у відділення і через годину подзвонили з "сбу", так що зведіть свої звернення до операторів до мінімуму.", "Схема стара, як світ", "Старі приват-злодії змінилися новими", "Вентелі очищення корупціонерів закрутилися?"

Нагадаємо, колекторів можете посилати подалі: українцям дозволили не платити "бандюкам".

Як повідомляв Знай.uа старі "смотрящі" для нової влади: Дубинський розкрив схеми розкрадання держбанків.

Також, Знай.uа писав, Борис Ложкін знає, як стати багатим у бідній країні: майстер-клас від медійного олігарха.