Поліція у Вінницькій області звертається до небайдужих. У грудні 2018 року Дмитро Буланов пішов з дому, та до теперішнього часу не повернувся.

Управлінням карного розшуку поліції Вінниччини розшукується 39-річний вінничанин Дмитро Буланов. Прикмети зниклого: зріст 180 см, худорлявої тілобудови, може носити бороду та вуса. Особливі прикмети: на руках шрами від множинних порізів, на лівій руці татуювання у вигляді дракона.

Якщо хтось володіє будь-якою інформацією про місцеперебування розшукуваного чоловіка, прохання повідомляти за телефонами: (0432) 59-40-99, (0432) 59-41-55 або 102.

Нагадаємо, Знай.ua повідомляв, що у Вінниці було затримано молодого чоловіка, який розшукувався поліцією сусідньої Хмельницької області за крадіжку велосипедів.

Знай.ua повідомляв, що у Дніпропетровській області затримали росіянина, який був у розшуку за вбивство харків’янина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай.ua розповів, що нещодавно на березі Азовського моря, біля Бердянська знайшли мертвим зниклого вінничанина.