У четвер, 15 серпня, суд у Маріуполі випустив на свободу Валерія Кірсанова, який воював на боці терористів "Л/ДНР".

Про це повідомив перший заступник Нацполіції В'ячеслав Аброськін в Facebook. Він зазначив, що бойовика звільнили від ув'язнення за "законом Савченко".

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Засуджений на 9 років покидьок Валерій Кірсанов, корректировщик вогню по мікрорайону Східний в Маріуполі, сьогодні виходить на свободу. Він відбував покарання за вироком суду від 18 червня 2019 року, але за "законом Савченко", сьогодні (15 серпня) виходить на свободу", – написав Аброськін.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також він нагадав, що Кірсанов винен у вбивстві 31 і пораненні 117 осіб у Маріуполі.

"Ми всі разом несемо відповідальність за цей закон (Савченко), тому що тоді, коли правоохоронці виступили проти цього, нікому це не було потрібно, просто зробили вигляд, що не почули", – заявив Аброськін.

Закон є закон й всі ми його повинні виконувати. Засуджений на 9 років покидьок Кірсанов, корегувальник вогню по...

Geplaatst door Vyacheslav Abroskin op Donderdag 15 augustus 2019

Нагадаємо, що в зоні проведення ООС на Донбасі українські військові ліквідували бойовика так званої "ДНР" Олега Рєзнікова.

Як повідомляв портал Знай.uа у Донецьку "влада" так званої республіки пообіцяла жителям, що з 19 серпня почне функціонувати залізничний вокзал.

Також портал Знай.uа писав, що ватажок так званої "ДНР" Денис Пушилін приїхав до окупованого Криму.